mandag 26. januar 2009

Kort

Her er de hjemmelagde kortene (og en boks) som jeg fikk. Viser de til inspirasjon og fornøyelse :)







Noen gaver...



Dette nydelige sølvsmykket fikk jeg i gave fra ei kjempegod venninne. Og det er hennes søster som har laget det! Smykket er pyntet med ferskvannsperler og swarovskikrystaller. Utrolig vakkert, og jeg er imponert over at det er selvlaget. Hun er etter sigende like flink å lage kaker, så jeg håper jeg en dag kan vise link til henne ;) (hint, hint...)





Fikk også masse flotte knapper, skråbånd og pyntebånd, symaskinnåler,rissehjul, småsneller med sytråd, stæsj til scrapping og fine stoffer. Koser jeg meg, mon tro?

søndag 25. januar 2009

Happy bursdag, imagine og McFerrin


Her er et bilde av overlockmodellen jeg fikk i bursdagsgave fra veldig mange. Er kjempeglad for alle bidrag som gjorde at jeg fikk ønskedrømmen min i hus. Skal tenke på dere alle sammen når jeg koser meg på hobbyrommet, og så skal jeg ikke tenke så mye på DERE når jeg plages... Tusen tusen takk til: Daniel, Emilie, Vårin, mamma, pappa, Vibeke, Guro, Kathrine, Mathias, Gunn, Øistein, Renate, Ann-Mari, Hans, Marita, Cato og Mikkel.

Skal vise frem flere av gavene senere, til inspirasjon for både meg selv og mange andre.

Fra min kjære fikk jeg enda et ønske oppfylt. Denne mannen har jeg tidligere sett på filmopptak, og trodde virkelig ikke jeg skulle få oppleve han "live". Men den 15.mai gjør jeg faktisk det :)

...og Bobby McFerrin er hans navn.

Award :)




Fikk en kjempefin award fra Midtbo - tusen takk!Jeg er glad og fornøyd når noen forteller at jeg kan bidra til inspirasjon. Gir den videre til Elin :) Her henter jeg ofte strikkeinspirasjon, for hvis man bare vil ha et sofakrokarbeid liggende tilgjengelig, finner man garantert gode tips her hos Elin.

mandag 5. januar 2009

Selebukse og godt nyttår

Godt nyttår til alle dere som stikker innom bloggen min! Det er like hyggelig hver gang å lese kommentarene jeg får. Fortsett med det i 2009 også :)

Jeg har sydd ei selebukse til minstemor. Denne ble hun fargerik og sprek i, og tulla elegant rundt på gulvet i ei myk og behagelig bukse.

Sydd i velour, og så har jeg brukt ribb nederst og som applikasjon. Den er halvforet med et gammelt putetrekk, som er funnet i pappas barndomshjem. Koselig gjenbruk:)





Toalettmappe


Toalettmappe laget i julegave. Kan brukes til oppbevaring av hva det måtte være, men siden mottakeren ønsket seg en slik toalettmappe la jeg oppi litt toalettmappestæsj også.




Innvendig lomme med glidelås. Kjekt til småting som bomullspinner, pinsett, plaster...?

Julepynt og julegave fra barnehagejenta


En av dagene før juleferien fikk vi en gledelig overraskelse da 3 åringen kom hjem fra barnehagen. De hadde nemlig laget julepynt! Er de ikke fine? Disse nissene har sikkert hatt det så artig og lekt seg så varme at de har tatt av seg lua for ei stund.
Hun var så stolt da hun overrakte kunstverket sitt..., og mammaen ENDA mer stolt såklart :)




Denne her kom også med fra barnehagen. Pent innpakket, med merkelapp på. "Til mamma og pappa". Kjempeflott julegave som hun har tovet. Vi fikk opplæring i prosessen også: "Katja hjalp mæ, åsså fikk æ velge farga sjøl og legge dem på, åsså tova æ bare det på plass". Nemlig :)