tirsdag 4. november 2008

Håndlagde gaver til dåp

Den 5.oktober hadde vi barnedåp for minstemor. Jeg vil vise frem noen av de fine gavene hun fikk, som er laget for hånd. Har altså ikke laget noenting av dette selv, men er fra meg av beundring - bare se!



Her er en kjempefin og varm dress fra nøstebarn, som bestemor har strikket. Pyntet med heklede blomster, som passet godt til.

Den heklede, morsomme og flotte tingen til høyre kom fra storesøster sine gudforeldre. Det er kanskje en uro? Og snart en rangle-leke når pia er litt større? Og så nøkkelknippe om mange år? En evigvarende "leke", hvertfall..i herlige farger :)





Turi har laget et kjempefint hjerteskrin, som er malt med navn og dåpsdato. Kortet ved siden av har hun også laget. Snakk om flink jente!


Bestemor er også flink å lage kort. Hun har gått på kurs og scrapper på høyt nivå! Kortet helt til høyre kom sammen med den heklede "leken" fra storesøsters gudforeldre og Mikkel.




Gudmor Tina har laget kjempesøt blomsteroppsats og et morsomt kort. "Kortet" er laget av doruller! Kjempelekkert resultat, med masse bilder og søte dikt. Kreativt!




Dette er ei dukkeseng. Skikkelig FIN, hva annet kan man si... Heldige lillejenta. Storesøster var bra misunnelig, men er fornøyd så lenge hun kan låne.

Utformingen av senga er tegnet av bestemoren til dåpsbarnet, og siden er den laget på arbeidsplassen hennes. Sengesettet er hjemmelaget, og passet fint til.

Dette verket var en hel prosess i seg selv. For den er videre sendt til Torill Johansen, som har stått for den praktfulle rosemalingen.

1 kommentar:

EJ sa...

SÅ mye fint litjtuppa hadde fått til dåpen sin :) Dukkesenga er kjempelekker :)
Må også si 'stakkar' slange som ble trampa på.. Men tenker det gikk seg til jeg når han fikk bildet på bloggen din ;)
Vi sees :)