tirsdag 11. november 2008

Redesignet handlenett

Nok et handlenett er blitt til. Denne er sydd av en gammel duk funnet på Fretex. Kanskje noen har hatt noe lignende på bordet for 10-20-30 år siden? Kjempefine farger og kraftig stoff. Kan brettes sammen og ligge i veska til man skal på handling, på biblioteket eller kanskje bære hjem noen bokser takeaway?


Foret med dynetrekk fra min barndom.. Mulig det var dette lillesøster lå i da to luringer listet seg inn på rommet hennes om natta og sminket henne med leppestift...? Passet hvertfall med en rød knapp der! Og hvis man ser bort fra historien, så er knappen kjekk å ha hvis man vil lukke igjen nettet.

Bredde nesten 40 cm. Høyden på midten ca 35 cm. Hanken er omtrent 60 cm lang, så fin å slenge over skuldra når melkepakkene begynner å tynge.


2 kommentarer:

Anonym sa...

Her va mamsen den første te å kommentere...det første nettet kan brukes på vår/sommer og det siste du sydde kan brukes på høst/vinter=) Tenkte på det når eg såg fargan.Kjæmpeflott va dem=)

Anonym sa...

Så var vintermarked over, og gjett kæm som e gla for å eie et kjæmpefint handlenett...det blir nok flittig brukt på bytura=)Masse plass til ting oppi der,ja!