søndag 25. januar 2009

Happy bursdag, imagine og McFerrin


Her er et bilde av overlockmodellen jeg fikk i bursdagsgave fra veldig mange. Er kjempeglad for alle bidrag som gjorde at jeg fikk ønskedrømmen min i hus. Skal tenke på dere alle sammen når jeg koser meg på hobbyrommet, og så skal jeg ikke tenke så mye på DERE når jeg plages... Tusen tusen takk til: Daniel, Emilie, Vårin, mamma, pappa, Vibeke, Guro, Kathrine, Mathias, Gunn, Øistein, Renate, Ann-Mari, Hans, Marita, Cato og Mikkel.

Skal vise frem flere av gavene senere, til inspirasjon for både meg selv og mange andre.

Fra min kjære fikk jeg enda et ønske oppfylt. Denne mannen har jeg tidligere sett på filmopptak, og trodde virkelig ikke jeg skulle få oppleve han "live". Men den 15.mai gjør jeg faktisk det :)

...og Bobby McFerrin er hans navn.

2 kommentarer:

Turid sa...

Hei på deg Marita!!
Gratulerer med dagen som har gått- viste egentlig at du hadde bursdag- hørte det på jobben, tenkte at det må æ huske- ja ja du ser no....
For en maskin du har fått!! Den er vel slik at du forteller den bare hva du ønsker....og den gamle havner den hos han Finn?
I tillegg har du fått ønske gave av kjærligheten- heldig er du !
Her hos oss er alt bare bra - et folkelig vær har vi som æ vet å sette pris på ...dagen varer jo helt til i tre tiden ,hærliii.
I dag, mandag skal æ ha innetjeneste, så vidt æ tør å si det , men æ skal ihvertfall ta bort julegardinan på kjøkkenet og vaske snespray hjertan vekk.....he he. Du får ha ei go uka- gleder mæ te å se ka det e det første du skal" be "maskin din sy.....

Anonym sa...

Vi va å såg, hørte, opplevde og sang me han i Stavanger. Det va en opplevelse. Gled deg!:)