lørdag 13. august 2011

Barnehage- og ....SKOLEstart!

Med litt ymse følelser omkring faktumet, teller vi nå ned dager til vi faktisk har SKOLEJENTE! "HVOR er årene blitt av" og "Husker det som det var i går" har unektelig noe klisjeaktig over seg. But, can you blame me? Lillesnuppa vokser jo (det har jeg også fått med meg), og i hennes eget hode skulle hun mer enn gjerne begynt på skolen for år og dager siden. Så da går det vel greit, da... Hull i ørene har hun også tatt, og ser frem til hun er i besittelse av et par "dingleøredobber".

I anledning skolestart, barnehagestart, jobbstart, sommeravvikling og alt, så kom ånden for både reunionparty sammen med symaskinen og tegning av mønster. Så jentene fikk hver sin lue de kan bruke utover høsten.

Lillesøster er ikke like ivrig på hverken fotografering eller det å bli "kjendis" (sitat storesøster). Hun gjør det mer enn gjerne når hun selv vil, men det er viktig å fremheve egne synspunkt før man bare lar seg kommandere rundt... Lua var hun fornøyd med da - den var jo rosa :) Hennes lue kommer ikke til å støte på en tvilling i barnehagen. Den er sydd av en ny topp som mammaen finkjemmet frem på Fretex en gang. Perfekt lue til en treåring med EGNE meninger :)
Flere luer (til voksne og barn) er under tegning og produsering, og overskuddet kommer for salg på julemessa.

2 kommentarer:

mamsen sa...

Fine luer til småjentene:)

Else - Jorun sa...

Se så flotte luer småsnuppan har fått :) Godt jobba Marita :) (som alltid... :) )